Vedtægter og regler

Beboerforeningen

Væltesbakke i Øster Hurup

Vedtægter og regler

I nedenstående ses beboerforeningens vedtægter og den oprindelige deklaration af 1964. Kommunal og dansk lovgivning er i øvrigt til enhver tid gældende.


Vi har meget sjældent uoverensstemmelser hinanden imellem på Væltesbakke, men skulle en sådan opstå appelleres til, at man som det første altid selv tager pænt kontakt til hinanden på en høflig og konstruktiv måde for at finde løsninger og samtidig undgå eskalering af en konflikt. På den måde kommer begge parter som regel ud som vindere og kan igen nyde vores dejlige sommerhusområde i ro og fred.


Hvis ikke ordentligheden og tolerancen rækker nok over for hinanden, og en konflikt synes uløselig er det op til de enkelte beboere selv at købe bistand hos advokat eller anden rådgiver. Beboerforeningen er ikke en myndighed og har ikke til formål at mægle, tage parti eller dømme, hvorfor foreningen ikke går ind i konflikter mellem beboere.


Klik på vedtægter eller deklaration for at åbne dem.


For at åbne dokumenter på hjemmesiden skal programmet Adobe Reader være installeret. Klik her for at hente det -> Adobe Reader.

       

         Vedtægter        Deklaration
Copyright 2020 © Alle rettigheder forbeholdt Beboerforeningen Væltesbakke i Øster Hurup

Hjemmeside udarbejdet af Thomas Østergaard